Objave in obvestila

POZIV OŠKODOVANCEM ZA PRIJAVO ŠKODE NA STVAREH ZARADI POSLEDIC MOČNIH NEURIJ Z VEČDNEVNIM OBILNIM DEŽEVJEM NA ŠIRŠEM OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE MED 26. 7. IN 3. 8. 2023

POZIV OŠKODOVANCEM ZA PRIJAVO ŠKODE NA STVAREH ZARADI POSLEDIC MOČNIH NEURIJ Z VEČDNEVNIM OBILNIM DEŽEVJEM NA ŠIRŠEM OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE MED 26. 7. IN 3. 8. 2023

Uprava RS za zaščito in reševanje je dne 10. 8. 2023 sprejela sklep o ocenjevanju škode na stvareh zaradi posledic močnih neurij z večdnevnim obilnim deževjem na širšem območju Republike Slovenije, ki je povzročilo katastrofalne poplave, plazenje tal in druge posledice hudourniškega delovanja voda.

Pozivamo vse občane, ki so utrpeli škodo na zemljiščih, stavbah oziroma na infrastrukturi in vodotokih, da prijavijo škodo na predpisanih obrazcih. Pri prijavi je potrebno  priložiti tudi slike. Škoda na kmetijskih pridelkih se ne prijavlja.

Pri prijavi škode je treba upoštevati Uredbo o metodologiji za ocenjevanje škode (Uradni list RS, št. 67/03,79/04,81/06 in 68/08).

Obrazci za prijavo škode so oškodovancem na voljo v sprejemni pisarni Občine Dornava ter na spletni strani https://www.dornava.si/, in sicer:

Vloge se lahko oddajo do srede, 13. 9. 2023.

Vse dodatne informacije v zvezi z izpolnjevanjem obrazcev za prijavo škode, lahko dobite na sedežu Občine Dornava, Dornava 135A, 2252 Dornava ali na tel. št.: 02/754 01 10 ter po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..     

Lokalne volitve 2022

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ