Objave in obvestila

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj - Audiobook

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj sporoča, da so od novembra 2020 vzpostavili novo storitev – možnost izposoje zvočnih knjig v slovenskem jeziku preko aplikacije Audibook.

Le-te si člani lahko izposodijo na daljavo in poslušajo preko svojih mobilnih naprav (telefon, tablica). Namenjena je slepim in slabovidnim osebam ter osebam z motnjami branja. Prav tako pa jo lahko brez omejitev koristijo tudi vsi drugi, ki bi želeli poslušati zvočne knjige npr. med daljšo vožnjo, rekreacijo, počitkom,… Izposoja zvočnih knjig je za člane Knjižnice Ivana Potrča brezplačna, informacije in navodila za izposojo pa so objavljena na spletni strani: https://www.knjiznica-ptuj.si/e-knjiznica/audibook/, kjer so na voljo tudi podrobnejše informacije o drugih storitvah e-knjižnice (izposoja e-knjig na portalu Biblos, prebiranje časopisov na portalu PressReader, dostop do digitaliziranih gradiv na portalu Digitalne knjižnice Slovenije,…)

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ