Objave in obvestila

BOŽIČNO OBDAROVANJE PREDŠOLSKIH OTROK V OBČINI DORNAVA

BOŽIČNO OBDAROVANJE PREDŠOLSKIH OTROK
V OBČINI DORNAVA

Občina Dornava vabi vse predšolske otroke, rojene v obdobju med 1.1.2014 in 31.12.2018, s stalnim prebivališčem v Občini Dornava, na božično obdarovanje.

Božično obdarovanje se bo zvrstilo v petek, dne 20.12.2019.

Starši, katerih otroci obiskujejo Vrtec Dornava in imajo stalno prebivališče v Občini Dornava, pri svojih vzgojiteljicah prejmejo v podpis privolitev za božično obdarovanje od petka, 29.11.2019. Privolitev oddajo v tajništvo Občine Dornava, kjer bodo prevzeli vabilo na obdarovanje.

Otroke, ki ne obiskujejo Vrtca Dornava  in imajo stalno prebivališče v Občini Dornava, starši prijavijo, izpolnijo privolitev in prevzamejo vabilo na Občini Dornava v tajništvu, telefonska številka 02 754 01 10, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v času uradnih ur od  2.12.2019 do 11.12.2019.

.

 

Župan Občine Dornava
Janko Merc

Glede na veljavnost Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR-General Data Protection Regulation), ne smemo posredovati vabila vašemu otroku na domači naslov.

Lokalne volitve 2022

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ