Objave in obvestila

JAVNO POVABILO K SODELOVANJU

Občinska uprava

Štev.: 215-27/2019

Datum: 28.11.2019

  
 JAVNO POVABILO K SODELOVANJU

 

Občina Dornava objavlja vabilo k sodelovanju v okviru prireditve »ADVENTNA TRŽNICA V OBČINI DORNAVA«. »Adventna tržnica v Občini Dornava« bo potekala v PETEK, 20.12.2019, od 16.30. do 20. ure, pred občino. 

Vse zainteresirane iz Občine Dornava vabimo, da predstavijo svojo ponudbo domačih izdelkov (nakit, spominki, figurice, kipci, mazila, drobno pecivo, medenjaki, pridelki, ozimnica), ki imajo neposredno povezavo s tradicijo adventnega časa. Izdelki so namenjeni izključno prodaji, zainteresirani so dolžni sami poskrbeti za skladnost s poslovanjem z zakonom, bodisi z veznimi knjigami računov bodisi z ustreznimi elektronskimi davčnimi blagajnami.

Občina Dornava bo v času »Adventne tržnice v Občini Dornava« zagotovila brezplačno mesto za prodajo izdelkov.

Sodelujoči se za sodelovanje prijavijo na prijavnem obrazcu, ki je sestavni del vabila. Rok za oddajo prijav je PETEK, 6.12.2019 do 12. ure. Prijave pošljite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali osebno prinesite v tajništvo Občine Dornava, Dornava 135a.

Prijava za sodelovanje je nujna zaradi zagotovitve zadostnega števila mest.

Priloga:

prijavni obrazec

župan Občine Dornava

Janko Merc

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ