Objave in obvestila

AKCIJA STERILIZACIJ in KASTRACIJ LASTNIŠKIH PSOV IN MAČK V VETERINARSKIH AMBULANTAH V PODRAVJU

Št. AM-51/19

Maribor, 19. 8. 2019

AKCIJA STERILIZACIJ in KASTRACIJ LASTNIŠKIH PSOV IN MAČK V

VETERINARSKIH AMBULANTAH V PODRAVJU

 

Spoštovani

S 1. oktobrom 2019 bomo znova začeli akcijo sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk v veterinarskih ambulantah v Podravju. Prav preveliko število lastniških živali je v glavnem tudi vzrok velikega števila zavrženih in zapuščenih živali.

Akcija bo potekala v veterinarskih ambulantah v Podravju, ki bodo akcijo podprle, in bo trajala od 1. do 31. oktobra 2019. V društvu se bomo ves čas akcije trudili, da bi zanjo izvedelo čim večje število občanov, za kar pa se obračamo tudi na vas in vas prosimo, da preko občinskih glasil, kabelske televizije in drugih oblik obveščanja občanov obvestite vsa gospodinjstva v vaši občini o poteku akcije.

Ko bomo imeli potrjene veterinarske ambulante (predvidoma do začetka septembra), bomo natisnili letake in plakate ter vam jih dostavili. Kuponi se bodo dobili tudi na sodelujočih veterinarskih ambulantah, tako da jih bodo občani lahko dobili tam, ko bodo svoje živali pripeljali na sterilizacije in kastracije.

Prosimo, da nam čimprej sporočite, koliko plakatov vam lahko dostavimo, da bi jih potem dali na vaša oglasna mesta (najbolje, da nam pošljete povratni mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.). V društvu bomo poskrbeli za tiskanje plakatov in dostavo v vašo občino, vas pa prosimo, da bi poskrbeli, da bi bili potem izobešeni na vseh oglasnih panojih.

V upanju, da bomo v letošnji akciji čim bolj uspešni in bomo tako s skupnimi prizadevanji poskrbeli za čim manj zavrženih živali, računamo na vaše sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.                                                                                   

                                                                                  Društvo za zaščito živali Maribor

                                                                                  Rok Štibler, predsednik društva

                                                                      

Poslano občinam po e-pošti

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ