Objave in obvestila

Jesenska akcija sterilizacij/kastracij psov in mačk na vseh veterinarskih postajah v pomurju

Datum: 23.08.2018

JESENSKA AKCIJA STERILIZACIJ/KASTRACIJ PSOV IN MAČK NA VSEH VETERINARSKIH POSTAJAH V POMURJU

Spoštovani,

Pred nami je jesenska  Akcija sterilizacij in kastracij psov in mačk, ki jo bomo tokrat izpeljali prej kot smo prejšnja leta (ko je bila oktobra in novembra) in sicer bo trajala  od 1.septembra do  in 31.oktobra 2018, Akcijo  so  podprle vse  veterinarske postaje v Pomurju in veterinarska ambulanta Vernik v Moškanjcih, ki nudijo 20 % popust na ceno storitve.

Tudi tokrat bomo v društvu poskrbeli za tiskanje kuponov, plakatov in letakov; ter oglaševanje akcije po lokalnih radijskih postajah. Vas pa prosimo:

  • da s pomočjo deljenja letakov o akciji obvestite vsa gospodinjstva v vaši občini, pa tudi preko občinskih glasil, kabelske televizije, oglasnih panojev in drugih oblik obveščanja, ki jih imate na voljo.

Pošiljamo vam plakat, ki ga zalepite na vidno mesto v vaši občini, za letak s kuponom pa si želimo, da bi ga dobila vsa gospodinjstva v Pomurju. Le na tak način bi akcijo ozavestili med vse lastnike živali, ter lahko upali na čim večjo odzivnost. Letak natisnite obojestransko, saj je pomembno, da lastniki psov in mačk vidijo kakšni so pozitivni učinki sterilizacije/kastracij, poleg neželenih mladičev.

Za več informacij nas kontaktirajte na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa na telefon: 070/879-212 (Trezika).

V upanju na vaše sodelovanje, vas lepo pozdravljamo.   

Priloga:
Letak s kuponom za akcijski popust
Pripravila:
Terezija Cvetko,
Članica društva
Društvo za zaščito živali Pomurja
Terezija Cvetko,
predsednica

Lokalne volitve 2022

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ