Objave in obvestila

Vabilo k sodelovanju v okviru prireditve »ADVENTNA TRŽNICA V OBČINI DORNAVA«

Občinska uprava
Številka: 215-17/2017
Datum: 30.11.2017

VABILO K SODELOVANJU

Občina Dornava objavlja vabilo k sodelovanju v okviru prireditve »ADVENTNA TRŽNICA V OBČINI DORNAVA«. »Adventna tržnica v Občini Dornava« bo potekala, od 17. do 20. ure, od četrtka, 21.12.2017 do sobote, 23.12.2017 pred občino.

Vse zainteresirane iz Občine Dornava vabimo, da predstavijo svojo ponudbo domačih izdelkov (nakit, spominki, figurice, kipci, mazila, drobno pecivo, medenjaki, pridelki, ozimnica), ki imajo neposredno povezavo s tradicijo adventnega časa. Izdelki so namenjeni izključno prodaji, zainteresirani so dolžni sami poskrbeti za skladnost s poslovanjem z zakonom, bodisi z veznimi knjigami računov bodisi z ustreznimi elektronskimi davčnimi blagajnami.

Občina Dornava bo v času »Adventne tržnice v Občini Dornava« zagotovila brezplačne stojnice.

Sodelujoči se za sodelovanje prijavijo na prijavnem obrazcu, ki je sestavni del vabila. Rok za oddajo prijav je PETEK, 08.12.2017 do 12. ure. Prijave pošljite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali osebno prinesite v tajništvo Občine Dornava, Dornava 135a.

Prijava za sodelovanje je nujna zaradi zagotovitve zadostnega števila stojnic.

Priloga:

Prijavni obrazec - Prijava na vabilo k sodelovanju - »ADVENTNA TRŽNICA V OBČINI DORNAVA« 2017 (189 KB)

Občina Dornava

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ