Objave in obvestila

Poziv k zbiranju pobud za pripravo sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta Občine Dornava

Občinska uprava
Dornava 135 A
2252 Dornava

POZIV K ZBIRANJU POBUD ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV OBČINSKEGA PROSTORSKEGA NAČRTA OBČINE DORNAVA

Občina Dornava je v letu 2013 sprejela Občinski prostorski načrt Občine Dornava (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 21/13). Občina Dornava vabi vse zainteresirane, da si pogledajo občinski prostorski načrt, ki je dostopen na sedežu Občine Dornava, na Skupni občinski upravi občin v Spodnjem Podravju, Mestni trg 1, Ptuj in na spletni strani PISO (www.geoprostor.net).
Vse zainteresirane, ki želijo podati pobudo za spremembo Občinskega prostorskega načrta Občine Dornava, občina poziva, da to storijo v času od 1. marca 2015 do 1. Oktobra 2015. Pobudo se poda na obrazcu ''Pobuda za pripravo občinskega prostorskega načrta'', ki je dostopen v sprejemni pisarni Občine Dornava oziroma skupne občinske uprave (Mestni trg 1, Ptuj) in na spletni strani Skupne občinske uprave občin v Spodnjem Podravju (www.sou-info.si). Ustrezno izpolnjene obrazce posredujte na naslov Občine Dornava, Dornava 135a, 2252 Dornava, ali Skupne občinske uprave občin v Spodnjem Podravju, Mestni trg 1, 2250 Ptuj, ali pa preko e-pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oziroma Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Rajko Janžekovič
Župan Občine Dornava

Katalog informacij javnega značaja
V želji po odpravi omenjenih pomanjkljivosti smo v sodelovanju z Inštitutom za lokalno samoupravo in javna naročila Maribor uredili
Katalog informacij javnega značaja Občine Dornava
KIJZ